![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#طول میکشه
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
از انجام استار تاپ تا زمان ورود به کانادا چقدر طول میکشه ؟ ممنون میشم پاسخ بدین ?
2021-09-11 14:09:00 #Canada [چقدر طول میکشه] کار
و سوالی رو برای یکی از آشنایان داشتم آیا کسی که ویزای توریستی داره و فرزندش تو کانادا داره درس میخونه، در طول مدت سفر خود در کانادا میتونه درخواست ورک پرمیت بده و اینکه اگه میتونه چقدر طول میکشه تا اکی بشه؟ ممنون میشم اگر کسی اطلاعی داره، راهنمایی کنه.?
2021-09-24 22:38:00 #Canada [چقدر طول میکشه] کار
برای یه تازه وارد پیدا کردن کار به چه صورتیه؟ خودمون باید بگردیم دنبال کار یا مراکزی هست که اینکارو انجام میده؟ و معمولا چقدر طول میکشه؟
2021-06-16 02:51:38 #Montreal [پیدا کردن کار] کار
یه دارالترجمه خوب برای ترجمه انگلیسی و آلمانی مدارک تحصیلی و روزمه های مرتبط معرفی کنید فقط جایی که تجربه داشتید و مورد تایید باشه
2021-09-04 13:20:00 #Canada
کسی تجربه مصاحبه تلگرام چت داره ؟ چیز مرسومی هست ؟ من یه شرکتی که براش اپلای کرده بودم اول یه اسمس داد برا مصاحبه اسم شرکت رو تو تلگرام سرچ کن و با مدیر HR مصاحبه میشی و چند تا سوال از تخصص و توانایی هام پرسیدن و در نهایت گفت برای این جاب پذیرفته شدی بعد هم پیام های خودش رو پاک کرد و delete account شد این طبیعیه ؟!
2021-09-20 14:13:00 #Canada
من يه مصاحبه تلفني با مدير مهندسي يه شركت داشتم و خيلي از رزومه من خوشش اومد و گفت من جوابم بله هست و گفت هفته بعد HR باهات تماس ميگيره كه صحبت كنه ولي الان بعد از گذشت ٢ هفته اصلا تماسي گرفته نشده حتي من هفته پيش از همون مدير مهندسي پيگيري كردم ايشون گفت دوباره با HR چك ميكنه ولي بازم خبري نيس من الان سوالي كه دارم اينه كه ممكنه ميخوان ريجكتم كنن اما رودربايستي دارن؟ نميفهممشون ممنون ميشم راهنمايي بفرماييد اينم بگم كه من مونترال هستم
2021-09-07 13:01:00 #Canada
من برا والمارت چند تا جاب اپلای کرده بودم، دو تا مصاحبه دعوت شدم که یکیش رو اصلا اپلای نکرده بودم! اطلاع دارید فرایندشون چجوریه ؟ میشه مثلا بر اساس رزومه خودشون تشخیص داده باشن برا این جاب کوالیفای هستی دعوت کنن مصاحبه یا اشتباه شده کلا ؟! ی که تجربه دارن مخصوصا جناب شریف ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
2021-09-10 14:13:00 #Canada
برای کارشناس ارشد روانشناسی کودک که ده سال سابقه کار دارند و کلینیک مشاوره دارند کدوم استان رو برای مهاجرت پیشنهاد میدین؟ کسی بوده که مهاجرت کرده بتونیم اطلاعاتی بگیریم ازشون؟
2021-09-05 04:17:00 #Canada